Blog

07 únor

Zimní škola v přírodě

Napsal(a) 

 Lyžování: Líbilo se mi lyžování. Moje první lyžování bylo dobré, protože jsem se naučila za dvě hodiny lyžovat. Můj instruktor se jmenoval Miloš a byl hodný. 

Sáňkování: V neděli jsme šli sáňkovat. Jednou se tam Pavel srazil s Vítkem. Skoro každý tam spadnul a bolel ho zadek. 

Kuchyň: Mněli jsme snídani, svačinu, a večeři. Nejvíc mě chutnali housky s máslem. Mají tady dobrá jídla. 

Zábava: Každý den máme diskotéku nebo Lučany hledají talent. Na pokojích jsme si vymýšlely i  

svoje hry. Měli jsme i bojovku, každý z páťáků šel sám. Bála jsem se, ale pak jsem si řekla, že to bude lehké. Ještě jsme podlézaly švihadlo. 

Na pokojích: Byla jsem na pokoji s Kájou a Julčou, každý k nám chodil. Hrály jsme různé hry a vyprávěly hororové příběhy. Někdy jsme se hádali a moc neuklízely.  Výsledky jsme mněly takové 4,3,4,4,4 dohromady 19. S Kájou je zábava, je hodná, ale někdy jsme se neshodli... ale to je jedno. S Julčou je taky zábava, často jsme se hádali.  

Hodnocení: Na škole v přírodě se mi líbilo byla to dobrá škola v přírodě. Katka Myšková

 Jídlo mi moc chutnalo. Nejvíc mi chutnaly buchtičky se šodo, bramborové šišky s mákem a svíčková. Polévky nebyly taky špatné (ale moc mi nechutnaly).  
 V neděli jsme šli na boby, šli jsme dvakrát. Taky jsem se dvakrát vysekal. Jednou málo, podruhé jsem sjel skoro celý kopec po zadku.  
 Na pokoji jsem byl s Matějem, Tomem a Láďou. Byla s nimi kopec srandy někdy. Matěj je fajn je s ním sranda, dá se s ním povídat a neuráží se. 

 Když jsme šli lyžovat, tak jsem byl trochu nervózní, ale dal jsem to. Druhý den jsem přestoupil do jiného družstva a jelo se. Třetí den jsme měli závody, kolikátý jsem byl ani nevím ale šlo to. 

 Škola v přírodě se mi moc líbila. Jakub Slíva  

 Lyžování: V pondělí jsme jeli lyžovat. Náš instruktor se jmenoval Haf a byl fakt super.  
Když jsem si stoupla na lyže řekla jsem, že je to lehké, ale zmýlila jsem se.  
Kuchyně: Když jsme přijeli, měli jsme k večeři svíčkovou. Mě chutnalo všechno, ale bylo toho hodně.
Bobování: V neděli jsme byli bobovat na velikém kopci. Jezdilo to fakt rychle. Pavel a Vítek se srazili, proto má teď Pavel na čele boule.  
Zábava: Přijeli jsme a hned jsme měli diskotéku. Byla hrozně zábavná. S Káťou jsme hodně dlouho  

nacvičovali jeden dost důležitý tanec.  
Pokoje: Na pokoji jsem byla s Káťou a Julčou. Ze začátku to bylo super, ale někdy jsme se pohádali.  

Mněly jsme moc krásný pokoj. Mě se škola v přírodě líbila.   Karolína Dvorská ? 

 V penzionu Kitty jsem byla na pokoji s Terkou a Emou. Vaří tam moc dobře. Jídlo mi moc chutnalo. Lyžování mi šlo dobře. Byli jsme bobovat a spadla asi desetkrát. Měli jsme různé soutěže, diskotéky a měli jsme bojovku. Bojovka byla večer a každý musel běžet do lesa a vzít tam pytlík sladkostí. Na pokoji jsem si nejčastěji četla a malovala. Holky chodili na návštěvy a hráli hry. Měli jsme soutěž, kdo z dvojic si bude pamatovat nejvíc obrázků co jsou v jídelně. Měli jsme si pamatovat kolik zvířat je na obrázku, jak se obrázek jmenuje a kolik jich je. Ze sněhu jsem zkoušela postavit sněhuláka, ale moc mi to nešlo. Můj trenér se jmenuje Pavel, ale chce abychom mu říkali Haf. Druhý den jsem měla trenéra Miloše. Mě se tam líbilo. Petra Želásková

 

 


 

 

Číst 4061 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)