Blog

05 prosinec

MS 2018 ve florbale v O2 aréně, byli jsme tam … Doporučený

Napsal(a) 

5. 12. 2018 jsme byli s florbalovým týmem v O2 aréně. Jeli jsme vlakem, autobusem a metrem.  Přijeli jsme asi na desátou hodinu. Šli jsme si hned sednout. Zápas začal po představení hráčů. Hrál tým Slovenska proti Lotyšsku.  Lotyšsko vyhrálo nad Slovenskem 6:1.  O přestávce házeli míčky, já jsem jeden chytil. Moc se mi to líbilo.
DÁVÁM 5 HVĚZDIČEK
Jakub Pietrula

5. prosince jsme jeli s florbalovým kroužkem na MS ve florbale v O2 aréně. Když jsme přijeli před O2 arénu, tak jsme šli  dovnitř. Byli tam bodigárdi a měli tam kovovou bránu. Pak jsme se tam procházeli, koukali a šli si sednout na místa. Čekali jsme půl hodiny a začalo to. Hrálo Slovensko proti Lotyšsku. Fandili jsme Slovensku, ale vyhrálo Lotyšsko 6:1.
Jakub Slíva

5. prosince jsme jeli s florbalem ZŠ Kosoř na mistroství světa ve florbale. Hrálo Slovensko – Lotyšsko. Dorazili jsme tam asi v 10 hodin. Hrálo se v O2 aréně. Když jsme šli tam, tak nás prohlédli sekurity a vešli jsme dovnitř. Bylo tam mnoho stánků s občerstvením.  Šli jsme si sednout. Zápas začal. Slovensko dalo gool  ve 2. minutě a Lotyšsko dalo gool ve 4. minutě. My jsme fandili Slovensku, ale Slovensko prohrálo 6 – 1.  Šli jsme se najíst. Já jsem si dal hamburger a hranolky.  Hrál se i druhý zápas Dánsko – Estonsko a Dánsko vyhrálo. Když jsme odcházeli domu, zastavili jsme se u stánku s florbalkami a koupil jsem si míček.
Roman Kruml

Číst 802 krát Naposledy změněno středa, 02 leden 2019 14:20
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)