Blog

05 únor

Škola v přírodě

Napsal(a) 

Tahle škola v přírodě byla zatím nejlepší. Byl jsem na pokoji s Matoušem Holubem a s Tomášem Bejšovcem.  Měli jsme Miss 2018 pro kluky a holky a bylo to super. Lyžovali jsme až to svištělo! Diskošky byly zábavné a vařili tu dobré jídlo.

Daniel Filipe Brandao

V Lučanech bylo pěkně. Vařili  dobře a byla tady sranda! Měla jsem na pokoji kamarádky. Máju, Janičku, Elišku. HrálI jsme hry, lyžovali jsme, bylo bodování. Museli jsme uklízet. U pana Slámy jsme si mohli nakoupit. Koupila jsem si řetízek. Doufám, že pojedu příští rok. A ještě něco -  penzion doporučuji všem,, dávám čtyři hvězdičky.  

Simča Forejtová 

Byli jsme na škole v přírodě v penzionu Kitty v Lučanech nad Nisou. Chodili jsme lyžovat a měli tam dobré jídlo. Hráli jsme si ve sněhu a koulovali se. Byla jsem na pokoji s Májou Pluhařovou. Pořádaly se tam různé soutěže, jako třeba Miss nebo závody ve slalomu. Byla tam také soutěž, která probíhala celý týden. BODOVÁNÍ. Museli jsme mít hezky uklizeno a učitelé náš pokoj obodovaly. 1 bod byl nejméně a 5 nejvíce. Tuto soutěž jsme vyhrály my a další 2 pokoje. Měly jsme z toho velkou radost. Na škole v přírodě byla i přednáška o skle od Jana Slámy. Mohli jsme si na konci přednášky nakupovat. Koupila jsem si náušnice. Škola v přírodě se mi moc líbila. 

Janička Doležalová

20.1.2018 jsme přijeli do penzionu Kitty na zimní školu v přírodě. Druhý den (v neděli) už jsme šli lyžovat, což mě bavilo. Ještě před lyžováním jsme byli venku. Koulovali jsme se a moc jsme se vyřádili.. Když jsme přišli na chatu, byl jsem celý mokrý.  Ve volném čase jsme hráli s kamarády karetní hry nebo jsme si povídali. Nejvíc mě bavilo lyžování. Moc se mi tu líbilo.

Jakub Stehlík

V pátek 26.1 2018 jsme byli ve školce na divadle O rukavičce. Toto divadlo bylo spíše pro menší děti, protože to bylo o tom, že do rukavice lezla další a další zvířata. Bylo to maňáskové divadlo. Poté jsme se ve škole chvíli učili a stavěli jsme si ze stavebnice. 

Matěj Malík

Na škole v přírodě jsme byli v Jizerských horách v Lučanech nad Nisou. Užili jsme si celý týden.  Každý den jsme lyžovali na sjezdovce U Pily. Jen ve středu jsme se prošli v lese. V lese byla velká zábava. Na škole v přírodě byla sranda a moc se mi tam líbilo. Dávám *****.

Pavel Sedláček

Číst 2303 krát Naposledy změněno pondělí, 05 únor 2018 14:35
Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)